Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Αειφορία και Τέχνη στη Φανερωμένης 84
Nov 30

Αειφορία και Τέχνη στη Φανερωμένης 84

 

Στους δύσκολους καιρούς της κλιματικής κρίσης τέχνη και περιβαλλοντική έρευνα ενώνουν δυνάμεις  για να πετύχουν την αειφορία.

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ συνεργάζεται με τέσσερις γυναίκες εικαστικούς, την Θεοδώρα Παπαχρυσοστόμου, την Μελίσσα Χριστοδούλου και τις κεραμίστριες Μαρία Πάρη και Ελίνα Σολωμονίδου. Γιόρτασαν την συνεργασία αυτή με την κοινή γιορτή στην Φανερωμένης 84, όλο το πρωί μέχρι το βραδάκι, όπου οι τέσσερις εικαστικοί παρουσίασαν και κατασκεύασαν επί τόπου τα νέα καινοτόμα έργα τους με φυσικά υλικά.

Η Πρόεδρος της ΑΚΤΗΣ Δρ Ξένια Λοϊζίδου ήταν εκεί για να κουβεντιάσει με όποιον ήθελε για τα μικροπλαστικά, για την κλιματική κρίση και  για το πώς μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά σε όλο αυτό το δυστοπικό παρών.

Το μήνυμα της εκδήλωσης: Όλοι μαζί ενάντια στην πλαστική ρύπανση, γιατί τα μικροπλαστικά μας έχουν πνίξει. Σεβασμό στο κοινό μας οικοσύστημα, τον πλανήτη μας, γιατί αρρώστησε! Την κλιματική κρίση μόνο μαζί μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Σας περιμένουμε!

 

 

Σχετικά άρθρα:

OFFSITE 1

OFFSITE 2

MYLIFE

AVANT GARDE

 

 

  • Archives