Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο εργαστήρι του προγράμματος «Active Minds»
Mar 13

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο εργαστήρι του προγράμματος «Active Minds»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο εργαστήρι του προγράμματος «Active Minds», στις 11 και 12 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο Forest Park στις Πλάτρες, για άτομα από 18 έως 40 ετών.

Το δεύτερο εργαστήρι είχε ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους. Μέσω ενός συνδυασμού διαδραστικών παρουσιάσεων, συζητήσεων και πρακτικών δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καταπιαστούν και να ενημερωθούν σχετικά με τη σημασία της εμπλοκής των πολιτών, το ρόλο της ενεργού πολιτότητας στην προώθηση της κοινωνικής αλλαγής και πώς να εμπλακούν σε ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.

Το Πρόγραμμα «Active Minds» υλοποιείται από το Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη και την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Την οργάνωση και υλοποίηση των εκπαιδεύσεων του δεύτερου εργαστηρίου ανέλαβε το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ για το έργο “AdvocaCY” το οπoίο πραγματοποιείται μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος “Active Citizens Fund Cyprus’” με χορηγία του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού European Economic Area (EEA & Norway Grants) 2014-2021.

  • Archives