Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Σε παιδικό ιατρικό εξοπλισµό διατίθενται τα έσοδα από µεταλλικά κουτιά που συγκέντρωσαν µαθητές στην Πέγεια
Dec 23

Σε παιδικό ιατρικό εξοπλισµό διατίθενται τα έσοδα από µεταλλικά κουτιά που συγκέντρωσαν µαθητές στην Πέγεια

 

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ σε συνεργασία µε τον Δήµο Πέγειας και τον Οργανισµό « Cans for Kids» οργάνωσαν χθες µια σεµνή τελετή στο χώρο του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Σ.Κ.Ε Πέγειας µε σκοπό της επιβράβευση των παιδιών του σχολείου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που είχαν να συγκεντρώσουν έναν πολύ µεγάλο αριθµό µεταλλικών κουτιών και να τον παραδώσουν στον οργανισµό Cans for Kids για σκοπούς ανακύκλωσης πρώτα και στην συνέχεια για αξιοποίηση των εσόδων από την πώληση της ποσότητας ανακυκλωµένου υλικού σε παιδικό ιατρικό εξοπλισµό των νοσοκοµείων της Κύπρου.

Η δασκάλα του σχολείου, Αγγέλα Χρίστου και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου καλωσόρισαν τους
εκπροσώπους των φορέων µε κάλαντα και ευχές. Η εκπρόσωπος της ΑΚΤΗΣ, Άννα Τσέλεπου, έκανε γνωστή την απόφαση του οργανισµού να συνεργαστεί στενά µε τον Οργανισµό « Cans for Kids » και να βοηθήσει στην συλλογή µεταλλικών κουτιών από όλα τα σχολεία της Πάφου. Η αρχή τόνισε γίνεται από το σχολείο της Πέγειας.

Ο Δήµαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάµπρου, συνεχάρη τους εκπροσώπους του Οργανισµού «Cans for Kids» για την προσφορά τους προς τα νοσοκοµεία και τα παιδάκια που βρίσκονται σε αυτά. Υποσχέθηκε την αµέριστη στήριξη του στην µεγάλη αυτή εκστρατεία τονίζοντας την ευαισθητοποίηση προς την ανακύκλωση των δηµοτών της Πέγειας.

Ο εκπρόσωπος του οργανισµού « Cans for Kids », Γιώργος Εγγλέζος ευχαρίστησε όλους και ανακοίνωσε και την µεγάλη δωρεά του Οργανισµού που εκπροσωπεί στο Νοσοκοµείο Πάφου που ήταν ένας ιατρικός διάδροµος όπου τα παιδάκια της επαρχίας Πάφου µε κινητικά προβλήµατα θα µπορέσουν να βοηθηθούν.

Βρείτε τα σχετικά άρθρα εδώ:

CNA

PafosLive

PhileNews

PafosNet

Phileleftheros

 

  • Archives