Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Συνεργασία ΑΚΤΗς με τον Όμιλο εταιρειών Digital Tree!
Nov 10

Συνεργασία ΑΚΤΗς με τον Όμιλο εταιρειών Digital Tree!

Τo Κέντρο Μελετών και ‘Ερευνας ΑΚΤΗ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Όμιλο εταιρειών Digital Tree, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου για βιωσιμότητα. Με τη συνεργασία αυτή, η Digital Tree στοχεύει στην στήριξη και προβολή του έργου της ΑΚΤΗς και στην ενεργή συμμετοχή της στις εκδηλώσεις του οργανισμού που αφορούν την ευαισθητοποίηση.

«Η ΑΚΤΗ γίνεται φέτος 22 χρόνων! Σε αυτά τα 22 χρόνια η ΑΚΤΗ αναπτύσσει πολλαπλές δράσεις ενημέρωσης, εφαρμοσμένης έρευνας και εκπαίδευσης, που καλύπτουν τους τρεις βασικούς άξονες της αειφορίας, δηλαδή την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Η ΑΚΤΗ έχει αναπτύξει διεθνή δράση με επέκταση των συνεργασιών της και των εκστρατειών σε πέραν των 50 χωρών. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας, είναι άλλωστε ο 17ος Στόχος Αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών. Ευχαριστούμε τη Digital Tree και χαιρόμαστε που ενώνουμε δυνάμεις για να δυναμώσει η φωνή μας. Η αειφόρος ανάπτυξη είναι η μόνη διαδρομή που εξασφαλίζει το μέλλον αυτού του πλανήτη και καλύτερη ποιότητα ζωής!» δήλωσε η πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, Ξένια Λοϊζίδου.

“Είμαστε περήφανοι ως οργανισμός για τη συνεργασία αυτή, η οποία αποτελεί την έμπρακτη εφαρμογή της κουλτούρας και των αξιών της εταιρείας μας” δήλωσε η Ξένια Ξενοφώντος , διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Βιωσιμότητας της Digital Tree. “Η ενημέρωση των πολιτών για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιωσιμότητας, αλλά και η συμμετοχή μας σε σχετικές  δράσεις, έχει μεγάλη σημασία για εμάς καθώς πιστεύουμε πως η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί τη μόνη οδό για συνέχιση της ζωής στον πλανήτη μας και εξασφάλιση της συνέχισης των γενιών που ακολουθούν. Ευχαριστούμε την ΑΚΤΗ που μας εμπιστεύτηκε για την επερχόμενη συνέργεια μας”.

  • Archives