Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Το COOP-Green Cluster στο Pop Up Festival 2017!
Nov 15

Το COOP-Green Cluster στο Pop Up Festival 2017!

Το Pop Up Festival μετά από πέντε συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας αποτελεί πλέον θεσμό! Η τάση των Pop-up shops μεταφέρεται και στην Κύπρο δίνοντας νέα πνοή στην πόλη και δημιουργώντας νέες προοπτικές στον τομέα του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της επιχειρηματικότητας! Το Pop-up Festival προσφέρει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, δημιουργούς και επιχειρηματίες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους, τις καινοτόμες και εφευρετικές τους ιδέες μέσα σε ένα πλαίσιο που φιλοξενεί παράλληλα πολιτιστικά δρώμενα, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Το Pop-up Festival προσελκύει πάνω από 20,000 επισκέπτες και ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο! Τη φετινή χρονιά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, ώστε η παλιά Λευκωσία να αναβιώσει έθιμα και παραδόσεις και να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες πολιτισμικές και επιχειρηματικές τάσεις!
Η ΑΚΤΗ Κέντρο Μελετών και Έρευνας, με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο Pop Up 2017 με τη δράση COOP-Green Cluster. Θα έχουμε στη διάθεσή μας συγκεκριμένο χώρο, σε κεντρικό σημείο της αγοράς, ειδικά για τους μικρούς παραγωγούς-μέλη μας.
Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε όλα τα μέλη του δικτύου για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την 1η – 31η Δεκεμβρίου, καθημερινές (εκτός Δευτέρας) από τις 15:00-20:00 και Σαββατοκύριακα από τις 11:00-20:00.
Δήλωση Συμμετοχής: Επιλέγετε τις μέρες που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα μέσω Doodle (https://doodle.com/poll/gki6vkavbzthrwce). Καταληκτική ημερομηνία 24 Νοεμβρίου! Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα δοθεί προτεραιότητα και στη συμμετοχή και στις επιλεγμένες ημερομηνίες ανάλογα με την υποβολή των αιτήσεων.
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή της πλατφόρμας μας στο Pop Up Festival θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα μέλη μας:

  • Ευκαιρία έκθεσης και προώθησης προϊόντων/υπηρεσιών
  • Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργειών
  • Προώθηση στα κοινωνικά μας δίκτυα! Στείλτε μας μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητάς σας στο network@akti.org.cy για να δημιουργήσουμε το προφίλ σας!
  • Συμμετοχή σε εργαστήρια
  • Παρακολούθηση σεμιναρίων, διαλέξεων σε ποικίλα θέματα

Κόστος Συμμετοχής ειδικά για τα Μέλη του COOP-Green Cluster στο χώρο της ΑΚΤΗΣ:
Έκθεση προϊόντων: 4 εργάσιμες και ένα Σαββατοκύριακο, 60 ευρώ Απεριόριστες καθημερινές και δύο Σαββατοκύριακα, 100 ευρώ
Πληρωμές: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, και να εξεταστεί η αίτησή σας πρέπει να πληρώσετε μέχρι τις 24 Νοεμβρίου μέσω Paypal ή κατάθεσης στο λογαριασμό της ΑΚΤΗΣ.

Εργαστήρια/κονσέρτα/δράσεις: Αν ενδιαφέρονται μέλη να οργανώσουν ένα εργαστήριο ή να δείξουν μια δράση τους (πχ. Κονσέρτο, διάλεξη), η ΑΚΤΗ έχει εξασφαλίσει τη σκηνή του χώρου για συγκεκριμένες ώρες τα Σάββατοκύριακα. Στείλτε μας την πρότασή σας και τις ώρες/μέρες που επιθυμείτε για να σας εντάξουμε στο πρόγραμμα. Το κάθε μέλος θα έχει στη διάθεσή του 2 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: network@akti.org.cy, 22458485

Κατεβάστε την πρόσκληση, Pop Up December 2017.

  • Archives