Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Innovation Road Map:  How to Scale Up Your Start Up
Oct 19

Innovation Road Map: How to Scale Up Your Start Up

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο ανακοίνωσε ότι μεταξύ 9-21/12/2018 θα διεξαχθεί στο Ισραήλ πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο: “Innovation Road Map: How to Scale Up Your Start Up”.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια συνεργασίας της Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στα θέματα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Στοχεύει δε στην μεταφορά πρακτικών γνώσεων για δημιουργία πλατφόρμας στήριξης της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη οδικού χάρτη για επιτυχία.

Το πρόγραμμα που θα έχει τη μορφή πρακτικών εργαστηρίων αποτελείται από τις εξής εκπαιδευτικές ενότητες:

– Εισαγωγή στα φυτώρια επιχειρήσεων (business incubators) και στους επιταχυντές επιχειρήσεων (business accelerators) – Ανάπτυξη οικοσυστήματος/κοινοτήτων (οικοδόμηση δικτύου εταίρων και επενδυτών) – Επισκέψεις σε φυτώρια και επιταχυντές επιχειρήσεων – Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων για δρομολόγηση ενεργειών που οδηγούν στην επιτυχία (scale up)

Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες νεοφυών επιχειρήσεων. Είναι επίσης ανοικτό για συμμετοχή επιταχυντών επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών και άλλων οργανισμών/φορέων (περιλαμβανομένου και του δημόσιου τομέα) που ασχολούνται με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και έντυπο δήλωσης συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

  • Archives