Call us:

phone

+357 22458485

email:

phone

akti@akti.org.cy

News

Up to You(th): Φεστιβάλ Νέων 2018
Sep 30

Up to You(th): Φεστιβάλ Νέων 2018

Με το σύνθημα «Up to You(th)», πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, το Φεστιβάλ Νέων από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. Το Φεστιβάλ ήταν ανοιχτό στο ευρύ κοινό, στέλνοντας και φέτος το μήνυμα πως η δύναμη και η ελπίδα του τόπου μας βρίσκονται στα χέρια της νέας γενιάς.

Στο Φεστιβάλ, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι νέοι, αφού στόχος του, είναι η ανάδειξη τους ως ένα από τα πιο ζωντανά και ελπιδοφόρα κομμάτια της κοινωνίας μας, ώστε να εμπνευστούν ακόμα περισσότεροι νέοι και να εμπλακούν ενεργά σε δημιουργικούς τομείς της κοινωνικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Φεστιβάλ υππήρχε και φέτος NGO Fair με τη συμμετοχή 70 και πλέον Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), που δραστηριοποιούνται σε θέματα εθελοντισμού, περιβάλλοντος, κοινωνικής προσφοράς, πολιτισμού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλους τομείς, εκ των οποίων και η ΑΚΤΗ / AKTI Project and Research Centre η οποία ήταν εκεί και σας ενημέρωσε για τις δράσεις και τα προγράμματά της!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν! It’s Up to You(th)!!!

  • Archives